Telefoon

+31 70 2192788

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. Zaterdag op afspraak

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool in Leiden. Nadat ik een jaar full-time heb gewerkt als fysiotherapeut, ben ik begonnen met de master kinderfysiotherapie in Rotterdam waarvoor ik mijn diploma in 2013 heb behaald. Tijdens mijn opleiding ben ik gestart met het werken als kinderfysiotherapeut voor een praktijk in het Westland. Daar ben ik tot april 2020 met veel plezier werkzaam geweest.

Na de opleiding sensorische informatieverwerking in Leiden, werk ik sinds 2017 veel met kinderen waarbij ik hulp bied rondom prikkelverwerking.

Ook ben ik eind 2017 gestart met het volgen van cursussen MNRI- reflex integratie via de Masgutova Methode. De daar opgedane kennis en ervaring ben ik gaan verweven met de reguliere kinderfysiotherapie en de mogelijkheden vanuit de sensorische informatieverwerking. Deze drie componenten vormen nu een basis van waaruit ik al veel kinderen heb mogen begeleiden.

Inmiddels hebben al deze verdiepingen geleid tot het realiseren van een lang gekoesterde droom: een eigen praktijk waar ik deze drie pijlers uitdraag. In samenwerking met Tom en Marjolein ben ik sinds februari 2020 onderdeel geworden van fysiotherapie RijswijkBuiten.

Naast mijn passie voor het werken met kinderen heb ik zelf ook een gezin. Samen met mijn man heb ik twee mooie dochters (geboren in 2016 en 2019) en wij wonen in Delft.
In mijn vrije tijd gaan we graag de natuur in en doe ik aan yoga en fitness.

Wilt u een afspraak maken stuur dan een bericht naar kinder@fysio-rb.nl of maak gebruik van de praktijk contactgegevens.