Telefoon

+31 70 2192788

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. Zaterdag op afspraak

Onze missie, om op het gebied van bewegen RijswijkBuiten gezond en vitaal te houden, wordt met de komende maatregelen moeilijker. Hier hebben wij iets op verzonnen:

Avond binnen = ochtend (rijswijk)BUITEN!
Als de avondklok in zal gaan, gaan wij samen met de inwoners van RijswijkBuiten in de ochtend naar buiten. Dit kan een wandeling, Ommetje, hardlooptraining of oefeningen zijn, geheel afgestemd op je eigen behoefte.
Wanneer is het?
Tom zal op maandag en vrijdag ochtend tussen 6.20u en 7.40u uur tot jullie beschikking staan. Hij heeft tussen deze tijden 4 plekken van 20 minuten.
Is 20 minuten niet wat kort om zo vroeg voor op te staan?
Dat vinden wij niet! 20 minuten is perfect voor een goed Ommetje om de dag te starten (bijvoorbeeld voor een lange thuis-werkdag of voordat de kinderen klaar staan). Daarnaast mag je natuurlijk na de 20 minuten zelf vrolijk verder lopen of trainen.
Is dit veilig?
Ja, wij zullen slechts samen met één iemand anders tegelijk lopen, wat volgens de huidige maatregelen mag. Ook zal er voldoende afstand bewaard worden tijdens de wandeling.
Wat kost het?
Niets! Sterker nog: er zit zelfs een prijs aan verbonden. Aan de deelnemers wordt gevraagd om de ‘Ommetje app’ van Neuropsycholoog Erik Scherder te downloaden. Door middel van deze app kan je punten verzamelen. Degene die aan het eind van de avondklok op de eerste plaats staat, verdient een prijs.
Voor wie is het?
Voor iedereen in de wijk RijswijkBuiten. Deel dit bericht dus ook met je buurtgenoten, zodat de hele wijk hieraan mee kan doen! Ook als je liever zelf wilt wandelen of buiten wilt trainen is het mogelijk mee te doen in de ‘Ommetje-app’ van de wijk.
Hoe schrijf je je in?
Als je deel wilt nemen, stuur ons dan even een bericht via het contactformulier. Wij nemen dan zelf even contact met je op en zal je de code toesturen van de App.
Is vroeg in de ochtend toch echt te vroeg voor je?
Geen zorgen. Ook dan mag je gewoon meedoen. Let wel op dat je voor 9u smorgens extra punten kan winnen…
Een kleine toelichting (met kleine ogen) vind je hieronder!