Telefoon

+31 70 2192788

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. Zaterdag op afspraak

In 2012 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan Thim van der Laan, opleiding voor fysiotherapie.
De afgelopen zes jaar ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest bij ‘De Rugschool’ te Den Haag. In deze praktijk heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen in gewrichtsklachten, met name gerelateerd aan de wervelkolom. Ook ben ik in 2018 afgestudeerd aan de SOMT (opleiding voor manuele therapie) om mij te specialiseren in gewrichtsklachten van het menselijk lichaam.

Naast mijn werk in de praktijk geef ik les op de opleiding voor fysiotherapie in Rotterdam. Het geeft mij enorm veel energie om mijn plezier en passie in dit vak fysiotherapie over te dragen op studenten en hen veel praktijkvoorbeelden te geven. In praktijk blijkt theorie namelijk niet altijd op te gaan. Ook heb ik in het verleden fysieke training gegeven aan (top)tennissers in Nederland en ben ik een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor de fysiotherapie bij voetbalvereniging SV Die Haghe.

Buiten mijn werk carrière, houd ik mij veel bezig met sporten. Zelf merk ik, naast het werk wat ik met veel plezier doe, dat sporten een erg fijne uitlaatklep voor mij is. Ik probeer mensen te enthousiasmeren op een verantwoorde manier in beweging te zijn. Op deze manier probeer ik – in samenwerking met de cliënt – een balans te vinden hoe belastbaar wij als individu zijn en hoeveel belasting wij in een dag, week, maand of zelfs jaar te verduren hebben.