Telefoon

+31 70 2192788

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. Zaterdag op afspraak

Wij zoeken versterking!!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je samenwerken in een fris en bevlogen team van fysiotherapeuten? Heb je ervaring of wil je je juist ontwikkelen in een jong team van ervaren therapeuten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een fijne nieuwe collega, met een open houding die ons team kan komen versterken.  We zoeken iemand die goed in ons team past en die het leuk vind om zich verder te ontwikkelen in onze groeiende praktijk.

Werkervaring is een pré, maar persoonlijkheid en werkhouding zijn belangrijker!

Wat bieden wij?

Wij zijn volop in ontwikkeling, net als de wijk waarin onze praktijk staat. Eind dit jaar zullen wij overgaan naar een volledig nieuw opgeleverd gezondheidscentrum, wat op dit moment gebouwd wordt. In dit gezondheidscentrum werken wij nauw samen met o.a. huisartsen, diëtisten & psychologen.

Werkdagen en tijden zijn in overleg.
Wij bieden je een goed  marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast zorgen wij voor een goede werksfeer, waarbij we echt als een geheel team samenwerken. Er is altijd ruimte om jouw ideeën over het vak te uiten, die bijdragen aan betere kwaliteit van zorg.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en te zien of er een match is?

Stuur dan je sollicitatie via de mail naar info@fysio-rb.nl. De sollicitatie mag gericht zijn aan Marjolein Tetteroo en Tom Smit.