Telefoon

+31 70 2192788 / +31 643266706

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Je traint in kleine doorlopende groepen van maximaal 10 deelnemers. Je traint dus met dames die net zwanger of al een tijdje zwanger zijn, maar ook met dames die kort geleden bevallen zijn. Heb je klachten tijdens of na de zwangerschap? Geen enkel probleem. Het Floor ® programma wordt aangeboden door een gespecialiseerd fysiotherapeut. Het is daarom geen enkel probleem als je last hebt van bijvoorbeeld je rug, je bekken, je bekkenbodem of andere ongemakken. Als Floor®-Fysio weet Yvonne precies waar ze rekening mee moet houden en heeft ze korte lijnen met de verloskundige, gynaecologen en andere (para-)medici in de buurt voor eventueel aanvullend advies.

De training vindt plaats bij Fysiotherapie RijswijkBuiten.  De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie. Om dit te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van verschillende oefenmaterialen, maar vooral van je eigen lichaam.

Meld je aan voor een gratis proefles 

Zwangerschapstraining

De Floor® Zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie. Afgestemd op jou niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint.

Je bent van harte welkom vanaf je termijn echo. Instappen kan daarna op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Dat kan tot aan de uitgerekende datum. Mocht je toch eerder moeten stoppen vanwege een medische indicatie of gewoon iets eerder willen stoppen, dan blijft je strippenkaart geldig tot na de bevalling en kom je ze gewoon opmaken in je Floor® Hersteltraining. 

Hersteltraining

Wil je na je bevalling (ook) weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de hersteltraining! Het is een perfecte opstap om weer fit te worden. Starten kan vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je met een keizersnede dan kun je na 6 weken instappen. Leidend is echter altijd hoe jij je voelt. Ben je voldoende uitgerust etc. Heb je hier vragen over dan kun je van te voren altijd even contact opnemen en we bespreken dit natuurlijk ook in je intake voordat je (weer) start. Yvonne zorgt dan verder voor een verantwoorde opbouw met de optimale aandacht voor jouw persoonlijke herstel waarbij je buik en bekkenbodem de nodige aandacht krijgen.

Meer informatie over vergoedingen en tarieven zie hier

Wil je meer informatie over Floor®? Dan kun je terecht op de website www.ditisfloor.nl.