Telefoon

+31 70 2192788

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. Zaterdag op afspraak

Wij (Marjolein & Tom) zijn als fysio- en manueel therapeuten in maart 2019 gestart met onze praktijk Fysiotherapie RijswijkBuiten als onderdeel van het gezondheidscentrum RijswijkBuiten. Sinds juni 2021 hebben wij ook Leoni als manueel therapeut mogen toevoegen aan ons team, waardoor wij onszelf wel specialist mogen noemen in de beweegzorg gewricht op de gewrichten van het menselijk lichaam. 

 

Door de samenwerking met de verschillende disciplines binnen onze praktijk en het gezondheidscentrum, ieder vanuit zijn eigen kracht, kunnen wij de beste resultaten behalen. Hier, in het gezondheidscentrum RijswijkBuiten, kunnen wij dat bewerkstelligen.

Naast deze goede samenwerking, staan wij uiteraard graag klaar voor klachten die specifiek bij de fysiotherapeut thuishoren.

NB: de praktijk op de Anna van Hogendorpstraat is niet rolstoeltoegankelijk. Mocht u toch bij ons een afspraak willen maken, belt u ons dan even op. In dat geval kunnen wij een afspraak inplannen op de locatie aan de van Rijnweg in RijswijkBuiten.