Telefoon

+31 70 2192788 / +31 643266706

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is een specialist in het menselijk bewegen. Hij behandelt mensen die in hun dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten aan het bewegingsapparaat terecht bij de fysiotherapeut.  De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in kleine groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen, oefeningen en behandeling op de bank zorgt de fysiotherapeut ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. Ook voor advies en behandeling om (verergering van) klachten te voorkomen kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Wij snappen als geen ander dat het vervelend is als je met fysieke problemen zit en helpen u graag met het vinden van de oplossing.

Wij behandelen ook aan huis als het voor u (tijdelijk) niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. In dit geval is er altijd een verwijzing van de (huis)arts nodig.

Wij zijn CKR (Centraal KwaliteitsRegister) geregistreerd en lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en het NVMT (Nationale Vereniging voor Manuele Therapie).