Telefoon

+31 70 2192788 / +31 643266706

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag op afspraak

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan hogeschool Thim van der Laan.
Sindsdien werk ik met veel plezier in dit mooie vak. In 2016 ben ik afgestudeerd als Manueel therapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarnaast heb ik in 2018 nog de opleiding tot Extended scope therapeut gevolgd. In deze opleidingen heb ik extra kennis opgedaan over de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, in het bijzonder van de wervelkolom.

Het doorgronden van een lichamelijke klacht en het op zoek gaan naar de oorzaak daarvan zie ik elke keer weer als een uitdaging. In dit vak raak je nooit uitgeleerd! Na 9 jaar te hebben gewerkt in verschillende praktijken ben ik nu ook trotse praktijkhouder in RijswijkBuiten. Buiten de praktijk heb ik me 6 jaar bezig gehouden met de begeleiding van de selectie van korfbalvereniging Fortuna in Delft. Sport is een passie en een belangrijk deel van mijn dagelijks leven.

Naast mijn werk als fysio- en manueel therapeut ben ik betrokken bij het NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie) waar ik me bezig houd met het YoungProfessionals netwerk.