Telefoon

+31 70 2192788 / +31 643266706

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Wij zoeken versterking!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij goede fysiotherapeutische zorg aan kinderen geven in een gloednieuw opgeleverd pand? En wil jij samenwerken in een fris en bevlogen team fysiotherapeuten?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende kinderfysiotherapeut en hopen op versterking van ons team.

We zoeken iemand die in ons team past, met een open houding. De kinderen die naar onze praktijk komen, zijn veelal afkomstig uit onze eigen wijk. De meeste hulpvragen liggen op het gebied van prikkelverwerking, voorkeurshouding en motorische ontwikkelingsproblemen. Op dit moment zal je vooral bezig zijn met de één op één behandelingen van kinderen, maar in de toekomst willen wij graag groepsbehandelingen aanbieden voor kinderen met dezelfde hulpvraag. Werkervaring is een pré, maar persoonlijkheid en werkhouding zijn belangrijker.

Wat bieden wij?

Wij zijn volop in ontwikkeling. Dit jaar zullen wij overgaan naar een volledig nieuw opgeleverd gezondheidscentrum, wat op dit moment ingericht wordt. In dit gezondheidscentrum werken wij nauw samen met huisartsen, diëtisten & psychologen. Jij zal betrokken worden bij deze inrichting, zodat de praktijk op een kwalitatief hoog niveau kinderen kan helpen. Daarnaast is er in onze wijk genoeg groeipotentieel, gezien de hoeveelheid jonge gezinnen. Op dit moment kunnen wij 3 dagen bieden, maar er zijn genoeg groeimogelijkheden.
Wij bieden je een goed salaris, afhankelijk van de mate van ervaring. Daarnaast zorgen wij voor een goede werksfeer, waarbij we echt als een geheel team samenwerken. Er is altijd ruimte om jouw ideeën over het vak te uiten, die bijdragen aan betere kwaliteit van zorg.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en te zien of er een match is?

Stuur dan je sollicitatie via de mail naar info@fysio-rb.nl. Deze sollicitatie mag gericht zijn aan Marjolein Tetteroo en Tom Smit.