Telefoon

+31 70 2192788 / +31 643266706

E-mail

info@fysio-rb.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Het work-in programma zijn verschillende work-outs die voor het werk uitgevoerd kunnen worden bij ons. Het programma is door ons ontwikkeld voor mensen met een baan die het moeilijk vinden om structuur in bewegen te houden.

Voor wie is dit programma bedoeld?
Dit programma is bedoeld voor mensen die eenzijdig (of weinig) bewegen op een werkdag. Je hoeft niet per se rugklachten te hebben om deel te nemen aan dit programma, maar dat kan wel. Het programma is met name bedoeld om klachten te verminderen EN te voorkomen.

Waarom is dit programma ontwikkeld?
Wij merken dat mensen uit de wijk het lastig vinden om ritme te behouden in het voldoende bewegen. Eenzijdig of onvoldoende bewegen zorgt voor een significant grotere kans op het ontstaan van rugklachten en dit willen wij graag voorkomen in plaats van genezen!

Wanneer zijn deze trainingen?
Deze trainingen zijn voor vroege vogels: op iedere donderdag ochtend om 7 uur.

Wat wordt er getraind?
Er wordt aandacht besteed aan de kracht van je rug- en rompspieren en mobiliteit van de gewrichten van en rondom de wervelkolom. Daarnaast zullen de oefeningen zo functioneel mogelijk ingesteld zijn. We maken met name gebruik van het eigen lichaam en niet zoveel van apparaten.

Krijg ik begeleiding?
Jazeker! Wij geloven erin dat iedereen anders beweegt en dat iedereen persoonlijke aandacht nodig heeft. Wij zullen je dus ook een aantal bewegingen aanleren en je corrigeren waar nodig.

Wat zijn de kosten?
Helaas wordt preventief trainen (nog) niet vanuit de verzekering vergoed. We vragen voor deze trainingen €39,50 per maand. Als je rugklachten ervaart, kan er een deel vergoed worden door de zorgverzekeraar. Dit hangt af van uw aanvullende verzekering. Wij hebben contracten met elke zorgverzekeraar.

Oké, kan ik inschrijven?
Ja! Erg leuk dat je wilt starten zo ’s morgens vroeg. Je kan ons mailen naar info@fysio-rb.nl voor een gratis proefles. Ook kan je ons bereiken via het contactformulier op deze website of telefonisch.